1618693_925646544132901_6437154883904831695_nDe Vunkuwa Massage is een bijzondere massagetechniek die afkomstig is van authentieke en traditionele wijzen van Afrikaanse therapie en geneeswijzen. Deze oeroude Afrikaanse wijsheid verrijkt het inzicht in de werking en de essentie van ons lichaam. Door middel van duw-, trek- en schud-bewegingen maken we het lichaam los en gaan we blokkades opzoeken en wegwerken.

Vaak zorgen de blokkades voor pijn-gevoel of geven ze lichamelijk klachten. Vunkuwa Massage is op het moment van gebeuren geen ontspanningsmassage maar zorgt achteraf wel voor een ontspannen gevoel in het lichaam.

Vunkuwa is een massage dat deugd geeft wanneer je je lichaam hiermee onderhoudt. Blokkades worden steeds minder en de ontspanning wordt elke keer groter.

Het best werk je heel het lichaam af, beginnend aan de voeten tot de nek om op die manier alle afvalstoffen naar het lymfesysteem te brengen. Zo kunnen we ook zorgen dat we blokkades over het hele lichaam vinden, losmaken en toekomstige klachten kunnen vermijden.

Voordelen :
-Losmaken van blokkades in het hele lichaam.
-Oplossen van klachten (voetpijn, hoofdpijn, geblokkeerde heupen, rugklachten, uitstralingen bij hernia, …)
-De massage gebeurd met kruidenolie waardoor we het lichaam nog beter ondersteunen

Tijdens een sessie bekijken we eerst klachten, de evolutie, hoe het lichaam momenteel is. Gaan dan het lichaam losmaken, blokkades opzoeken om dan achteraf even rustig te bekomen met een glaasje water of tas thee.
Je kan kiezen uit :

– Focus op een bepaalde klacht/lichaamsdeel : +-60′ = €65
– Het volledige lichaam met losmaken van blokkades die we tegenkomen : +- 90′ = €85
– VOLLEDIG lichaam en geest , relaxatie + losmaken blokkades + energetische behandeling : +-120′ = €110

Een afspraak maken kan door een e-mail te sturen naar studioworldtree@gmail.com of door contact op te nemen via nummer 0474/49.11.83

!! Let op : de agenda zit meestal een 2 a 3 tal weken volzet. Contacteer tijdig voor je plaatsje.