1618693_925646544132901_6437154883904831695_nDe Vunkuwa Massage is een bijzondere massagetechniek die afkomstig is van authentieke en traditionele wijzen van Afrikaanse therapie en geneeswijzen. Deze oeroude Afrikaanse wijsheid verrijkt het inzicht in de werking en de essentie van ons lichaam. Door middel van duw-, trek- en schud-bewegingen maken we het lichaam los en gaan we blokkades opzoeken en wegwerken.

Vaak zorgen de blokkades voor pijn-gevoel of geven ze lichamelijk klachten. Vunkuwa Massage is op het moment van gebeuren geen ontspanningsmassage maar zorgt achteraf wel voor een ontspannen gevoel, het uitstoten van de afvalstoffen, loskomen van gespannen spieren en blokkades.

Vunkuwa is een massage dat deugd geeft wanneer je je lichaam hiermee onderhoudt. Blokkades worden steeds minder en de ontspanning wordt elke keer groter.

Voordelen :
-Losmaken van blokkades in het hele lichaam.
-Oplossen van klachten (voetpijn, hoofdpijn, geblokkeerde heupen, rugklachten, uitstralingen bij hernia, …)

Tijdens een sessie bekijken we eerst klachten, de evolutie en hoe het lichaam momenteel aanvoelt. Dan gaan we het lichaam losmaken, blokkades opzoeken om dan achteraf even rustig te bekomen met een glaasje water of tas thee.

Je kan zelf aangeven wat je graag wil of kiezen uit de mogelijkheden. ZieĀ Prijzen.

Een afspraak maken kan door een e-mail te sturen naar studioworldtree@gmail.com of door contact op te nemen via SMS op het nummer 0474/49.11.83

!! Let op : de agenda zit meestal een 2 a 3 tal weken volzet. Contacteer tijdig voor je plaatsje.