WIJ SLUITEN 31 MEI !!!!!!!!

WIJ SLUITEN 31 MEI !!!!!!!!

Liefste swt- familie,

Voor degene die de laatste weken ff niet over de vloer zijn geweest komt er misschien wat shockerend nieuws aan.

De regelmatige klanten van vnl de Yoga, Pilates en massages weten dat ik in de nieuwe zaal wat moeite had om mijn draai te vinden.

We hebben er veel geluidsoverlast, enkele van mijn favoriete lessen gaf ik hierdoor ook niet meer. Ik wil mijn lessen alleen in hoogste kwaliteit aanbieden ☺️. De verwarming gaf ook elke winter veel stress, hogere kosten als voorzien,… Kortom : beetje te levendige omgeving om jullie een moment van rust aan te bieden.

Nu bon, na 2jaar proberen los te laten en aan te passen om toch mijn draai te vinden geeft mijn lichaam aan dat dat aanpassen blijkbaar niet echt in mijn karakter ligt en ik dus maar toertjes draai i.p.v. men plekje te vinden ‍♀️.

Bij deze heb ik besloten om 31mei de deuren aan de steenkaai te sluiten. Even enkele stappen terug te nemen en het wat kleiner aan te pakken i.p.v groots.

Massages blijven gewoon doorgaan : lekker warm & cosy met alle tijd en rust bij me thuis in Zemst.

Voor de groepslessen blijf je gewoon deze pagina volgen of de website checken voor nieuwe locaties, yoga in het park, … En wie weet welke nieuwe projectjes er op mijn pad komen.

Ik besef gelukkig dat mijn droom perfect door jullie wel is uitgekomen MAAR dat de zaal maar het materiële aspect ervan is.
En dat is te vervangen, jullie niet !

So i’ll keep you posted en zal tot 31mei nog liefde en enthousiasme rondgooien in mijn lessen.

L O V E. Y O U. A L L! 

Comments are closed.