SWT is gekrompen in de was :-)

SWT is gekrompen in de was :-)

Zoals iedereen ondertussen weet heb ik de moeilijke beslissing gemaakt om na 10jaar lesgeven mijn zaal, mijn droom los te laten. De grote stress-boom moest ik snoeien om terug te kunnen bloeien .

Alle klanten loslaten was misschien nog wel het moeilijkste en ik mis jullie enorm.

Ik heb mezelf tijdens deze quarantaine helemaal terug gevonden, de rust die ik kwijt was en mezelf. Want IK was = DE ZAAL geworden. Zonder mijn zaal wist ik niet meer wie IK was. Ik ben blij deze kans te hebben gekregen.

Het belangrijkste nu is om de kwaliteit en vrijheid terug te brengen in wat ik wil aanbieden. Mijn massagetherapie mag terug starten (JEEEJ!) en gaat nu gewoon door in mijn huis. Heel simpel, heel veilig en een plek waar jij jezelf kan/mag zijn. Met tijd voor iedereen zonder op mijn klok te moeten kijken voor de volgende klant.

Massages kunnen buiten in het zonnetje of in mijn mini SWT-ruimte. Klant is koning .

De zaal zorgde ervoor dat ik al mijn energie moest steken in een materiële ruimte, i.p.v me te verliezen in materialisme wil ik terug mijn energie in mijn lessen en jullie steken. (Dat is ook de reden dat ik niet op een warme beton wou lesgeven of in het park zonder muziek of sfeer, etc… )

Ik ga rustig op zoek naar een locatie. Na al die jaren ben ik wat kieskeuriger☺️. Ik wil een plek waar het goed voelt, waar ik jullie kan laten afzien, laten uitleven en jullie met een glimlach naar huis kan laten gaan.

MAAR weet dat ik jullie mis en snel terug wil zien. MET een bom aan positieve energie en foute muziek om uit te delen !

Hakuna Matata (want sommige dingen veranderen nooit),

Audrey

Comments are closed.