14

 

 

 

 

 

 

 

WELKOM !

Fijn dat je je weg hebt gevonden naar mijn droom, de studio of onze website in dit geval.

In de studio proberen we de rust en positieve energie die we willen teweegbrengen ook te laten uitschijnen in de opvallende alternatieve stijl die de studio typeert. We kijken verder dan het materialisme,verwacht dus zeker geen moderne luxueuze ruimtes. We staan voor kwaliteit van groepslessen en dit in een ruimte die zich gezellig en gezond kan aanbieden. (ingericht met natuurlijk materiaal en planten voor luchtzuivering)

Naast het uurrooster ,dat alleen maar wekelijkse workshops en lessen bevat die onze gezondheid bevorderen bieden we je ook de  kans om bij ons je pijn of klachten te gaan aanpakken in de massagetherapie.
Samen met 3 therapeuten kunnen we je verder helpen bij relaxatie, hoofdpijn, spierspanning, krampen, stress-bestendigheid, ingewanden problemen, etc…

In de volgende pagina’s vind je enkele mogelijkheden die de studio aanbiedt alsook de extra workshops die 2georganiseerd worden.
Onze studio is gelegen aan de rand van Vilvoorde naast het water. Makkelijk bereikbaar met de fiets of auto en gratis parkeermogelijkheden.

Met veel plezier zie ik jullie binnenkort eens binnenwandelen of hoor ik jullie via mail of telefoon voor je vragen te beantwoorden.