14

 

 

 

 

 

 

 

WELKOM !

Fijn dat je je weg hebt gevonden naar mijn droom, de studio of onze website in dit geval.

In de studio proberen we de rust en positieve energie die we willen teweegbrengen ook te laten uitschijnen in de opvallende alternatieve stijl die de studio typeert. We kijken verder dan het materialisme,verwacht dus zeker geen moderne luxueuze ruimtes. We staan voor kwaliteit van groepslessen en dit in een ruimte die zich gezellig en gezond kan aanbieden. (ingericht met natuurlijk materiaal en planten voor luchtzuivering)

Naast het uurrooster ,dat alleen maar workshops en lessen bevat die onze gezondheid bevorderen bieden we je ook de kans om je dorst te lessen en honger te stillen met een fris biologisch drankje,verse kruidenthee of stukje fruit.

In de volgende pagina’s vind je enkele mogelijkheden die de studio aanbiedt alsook de extra workshops die 2georganiseerd worden.
Onze studio is gelegen in het centrum van Vilvoorde. Makkelijk bereikbaar met de fiets of auto en parkeermogelijkheid in de straat of op het rooseveltplein.

Met veel plezier zie ik jullie binnenkort eens binnenwandelen of hoor ik jullie via mail of telefoon voor je vragen te beantwoorden.