UPDATE 12-06 :
We mogen terug binnen sporten EN we mogen terug in groepen van 50 !

Dit wil zeggen: Je hoeft NIET meer in te schrijven voor de wekelijkse lessen Zumba en Pilates. Voor de occasionele Yoga Stretch-lessen dien je wel nog in te schrijven via 0474/49.11.83.

We blijven in Juni-Juli-Aug buiten, hopend op frisse lucht en goede temperaturen. Alleen voor de MAANDAGAVOND zumba-les trekken we reeds binnen voor een goede ondergrond. Dit in de Firma te Vilvoorde.
Diegene die liever in het gras en met het zonnetje op hun bolleke dansen kunnen op zondag om 11u15 in het park terecht voor de zumba-les.

CONCREET :
Maandag : 19u Zumba in DE FIRMA – Vilvoorde
Dinsdag : 19u Pilates in PARK ROLLEVELD
Zondag : 10u Pilates in PARK ROLLEVELD
11u15 Zumba in PARK ROLLEVELD

UPDATE 15-04 :

Vanaf 26 April zou de MASSAGETHERAPIE terug kunnen opstarten.
Sta je op de wachtlijst ? Dan stuur ik je zelf een berichtje van zodra ik je een plek kan geven. Wil je graag een afspraak : Stuur via 0474/49.11.83 en ik plaats je bij op de wachtlijst.

Vanaf 2 mei zouden de GROEPSLESSEN terug heropstarten.
Dit met een max. van 9 Deelnemers! DUS :

– Op de startpagina vind je steeds de komende lessen met de hoeveelheid vrije plaatsen. Gelieve eerst te kijken of de les volzet is voor je je inschrijft (kwestie van geen 100berichten per les te moeten beantwoorden :-)).
We geven telkens 2 dezelfde lessen om toch 16 personen blij te kunnen maken. Je kan niet inschrijven voor beide lessen om toch iedereen een kleine kans te kunnen geven.

– Inschrijven kan steeds een week op voorhand via : 0474/49.11.83
Geef je NAAM + DATA en WELKE LES door. Je inschrijving is pas inorde nadat je antwoord hebt gekregen van ons.

– Denk aan je €10 CASH !