Basisleer Chinese Geneeskunde

Melissa zorgt bij ons voor de fantastische massage met chinese technieken. Zij geeft haar sessies ook in de SWT-ruimte. Ze is altijd aangetrokken geweest door de Oosterse culturen en tradities. Tijdens haar studies Basisleer van Chinese Geneeskunde, kwam ze in contact met de Cupping en de Guasha en was er op slag verliefd op.

Cupping is een alternatieve geneeswijze waarbij een vacuüm boven de huid van een patiënt gecreëerd wordt. In traditionele Chinese geneeskunde worden kopjes, gemaakt van glas, plastic of bamboe, op de huid van de patiënt geplaatst en vervolgens vacuüm gezogen. Meer informatie vindt u hier. Persoonlijk hanteert ze enkel de zogenaamde ‘Dry Cupping’.

Guasha is een belangrijk onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en bestaat al langer dan 2000 jaar. Door middel van een jadesteen en speciale kruidenolie worden er blokkades (afvalstoffen) op de huid weggestreken zodat de natuurlijke energie weer kan stromen. Meer informatie vindt u hier.

Een afspraak maken kan door een e-mail te sturen naar melissastudioworldtree@gmail.com.

Indien u verhinderd bent op het afgesproken tijdstip, gelieve uw afspraak minimum 24 uur op voorhand te annuleren. Zoniet zullen we U een schadeloosstelling ten bedrage van 15 euro moeten aanrekenen.