© Photography SamTang.be

Mijn naam is Audrey Verougstraete (°1990) en ik woon samen met mijn man Gilles en ons zoontje Ragnarr sinds Juli in Schilde. 

Al heel mijn leven gaat mijn passie uit naar de mens en zijn innerlijke energie. Na mijn schooljaren(psychiatrie) ben ik mij gaan specialiseren op energetisch en lichamelijk niveau om zo andere te kunnen bijstaan in het (her)vinden van zichzelf.

Ik vond dat ik dagelijks met onze huidige maatschappij aan het vechten was en kan niet zeggen dat ik me thuis voelde in de manier van leven zoals men vaak van ons verwacht (werken, crossen, stress, …).
Samen met mijn man en zoontje maken we dus ons eigen wereldje in ons stukje bos. We leven veganistisch, zo zelfvoorzienend mogelijk en werken zoveel als maar kan rond recyclage, afvalvrij leven en geen tijdsdruk!

10jaar heb ik een (over)volle agenda gehad met groepslessen en massagetherapie geven in mijn eigen gezondheids-& sportstudio. De studio was mijn droom, helemaal ingericht met natuurlijke materialen en ook een gerecycleerde vloer, vele planten voor de luchtzuivering. Die droom was echter ook veel werk, had vele nadelen en zorgde ervoor dat ik meer tijd moest steken in de zaal onderhouden en minder in mijn lessen.
Dit was dus niet de PERFECTE situatie. 🙂

Ik heb besloten na 10jaar om alles stop te zetten, mijn zaal los te laten en ons terug te trekken in het bos. Ik ontvang nu heel graag mijn klanten in de traditionele yurt op ons domein Aram Karo.

Lekker in de zon buiten of in een kleine warme ruimte waar ik volledig mijn energie kan steken in jullie. Omgeven door de natuur.

Verwacht geen hoog materialisme-niveau of luxe. Verwacht wel een warm welkom en een veilig gevoel.
Een plaats waar je echte zelf kan zijn. Zonder meer.

Ik focus in mijn massages op behandelen van klachten. Ik geef geen standaard ontspanningsmassages maar behandel steeds vanuit therapeutisch oogpunt.

Hierover kan je meer lezen op de MASSAGETHERAPIE pagina.

Verder kan je ook bij ons komen ‘onthaasten’ , ‘ontstressen’, … en gewoon zijn. Een weekendje weg, even in de hottub hangen, gaan mtb’en of wandelen in het bos in combinatie met een vegan maaltijd, massage of thee’tje bij het kampvuur. Laat ons weten waar je nood aan hebt.

Je kan met al je plannen bij ons terecht.

Bij vragen mail of sms gerust !
Studioworldtree@gmail.com  OF  0474/49.11.83
(Liefst SMS gezien de gsm altijd op stil staat)

Namasté,
Audrey

Naast mijn diploma ‘Jeugdcriminologie & psychiatrische problematieken (2011) heb ik volgende opleidingen genoten :
– Official Zumba Instructor (2010 & 2016)
– Official Pilates Mat instructor (Peak pilates, Genk, 2014)
– Massagetherapeut (Master Healer Cornelle Sterk, Antwerpen 2014)
– Sveltessa afslankingsmassagetechnieken (Hasselt, 2014)
– Chakra Coach practioner (Master Healer Cornelle Sterk, 2014)
– Vunkuwa – African Triggerpoint massage (Carol Mathebula, 2015, 2016)
– Yoga Teacher training 200hr (Yogaflow, 2017)
– Strong by Zumba Teacher Training (Bxl, 2017)