© Photography SamTang.be

Mijn naam is Audrey de Rouck/Verougstraete (°1990) en ik woon samen met mijn man en ons zoontje in Zemst. 

Al heel mijn leven gaat mijn passie uit naar de mens en zijn innerlijke energie. Na mijn schooljaren(psychiatrie) ben ik mij gaan specialiseren op energetisch en lichamelijk niveau om zo andere te kunnen bijstaan in het (her)vinden van zichzelf.

Ik vecht dagelijks met onze huidige maatschappij en kan niet zeggen dat ik me thuis voel in de manier van leven zoals het nu gaat. Samen met mijn man en zoontje maken we ons eigen wereldje in ons huis. We leven veganistisch, werken zoveel als maar kan rond recyclage, afvalvrij leven en gezonde geest/lichaam met zo weinig mogelijk stress.

10jaar heb ik een volle agenda gehad met groepslessen en massagetherapie geven in mijn eigen gezondheids-& sportstudio De studio was mijn droom, helemaal ingericht met natuurlijke materialen en ook een gerecycleerde vloer, vele planten voor de luchtzuivering. Die droom was echter ook veel werk, had vele nadelen en zorgde ervoor dat ik meer tijd moest steken in de zaal onderhouden en minder in mijn lessen.
Dit was dus niet de PERFECTE situatie. 🙂

Ik heb besloten na 10jaar om alles stop te zetten, mijn zaal los te laten en me terug te trekken in mijn eigen huisje. Ik heb mezelf terug gevonden, want IK was de zaal en dat moest even los. Ik ontvang nu heel graag mijn massageklanten bij me thuis. Lekker in de zon buiten of in een kleine warme ruimte waar ik volledig mijn energie kan steken in jullie.

Verwacht geen hoog materialisme-niveau of oneindige luxe. Verwacht wel een warm welkom en een veilig gevoel.
Een plaats waar je jezelf kan zijn. Zonder meer.

Verder ga ik binnenkort terug aan de slag met groepslessen, maar ook dit wil ik heel bewust opbouwen en stap voor stap kijken wat ik wil en waar het goed voelt. Zonder mezelf terug te verliezen in een vol uurrooster. (Hou de website en FB in de gaten).

Naast mijn diploma ‘Jeugdcriminologie & psychiatrische problematieken (2011) heb ik volgende opleidingen genoten :
– Official Zumba Instructor (2010 & 2016)
– Official Pilates Mat instructor (Peak pilates, Genk, 2014)
– Massagetherapeut (Master Healer Cornelle Sterk, Antwerpen 2014)
– Sveltessa afslankingsmassagetechnieken (Hasselt, 2014)
– Chakra Coach practioner (Master Healer Cornelle Sterk, 2014)
– Vunkuwa – African Triggerpoint massage (Carol Mathebula, 2015, 2016)
– Yoga Teacher training 200hr (Yogaflow, 2017)
– Strong by Zumba Teacher Training (Bxl, 2017)

Met een lekkere kop kruidenthee of fris glaasje citroenwater bespreken we tijdens de massagetherapie steeds je persoonlijke wensen en doelen.

Je kan met alles bij me terecht en er is steeds ruimte voor eigen inbreng. Bij vragen mail of sms gerust !
Studioworldtree@gmail.com  OF  0474/49.11.83
(Liefst SMS gezien de gsm altijd op stil staat)

Namasté,
Audrey